Eline's kunstblog
Eline Vulsma over kunst en meer
Artfair Alkmaar 11
Categories: Kunstbeurs

Een kerk vol kunst en een heleboel gezellige collega’s en bezoekers, zo zal ik mij deze Artfair later vast herinneren. Niet alleen het aantal deelnemers was groter dan vorig jaar, dat leek ook te gelden voor het aantal bezoekers, met name op zondag. Het was prettig dat het gelijk Museumweekend was, waardoor kaarthouders makkelijk van museum naar kerk en kunstbeurs konden gaan. Jammer alleen dat het grote spandoek aan de gevel van de kerk niet ging over de Artfair, maar over een beurs van een week later. Dat kan beter.

 

Er was veel moois te zien in de Grote Kerk. Daarom ben ik ook even wezen fotograferen bij mijn buren. Hieronder vindt u een foto van hun werk en hun website. Ik kon natuurlijk niet alles fotograferen, beschouw het maar als een impressie.

 

Atelier Nine, www.ateliernine.com 

Gaby’s Galerie, www.gabysgalerie.nl

Alexandra Smit, www.alexandrasmit.nl

Martijn Verkade, www.martijnverkade.nl

Saskia Weishut-Snapper, www.saskia.weishut.com

Marjo van der Burgt, www.marjovdburgt.exto.nl

Renske Schuilenga, www.renskeschuilenga.nl

P.H. van Acker, www.phvanacker.com

Ottiart, www.ottiart.nl

Kunsthoeve ZeeuwArt, Zsuzsanna Gyorgyovics – Draadbomen, www.zeeuwart.nl

En ach ja, de schrijfster van dit stukje stond er ook 😉  Eline Vulsma, www.kunstkoop.com


2 Comments to “Artfair Alkmaar 11”

  1. jetske says:

    Hoi Eline, dat ziet er leuk uit! Ik had helaas geen tijd om te komen kijken, maar hoop een volgende keer wel. Leuk om zo toch even een impressie te krijgen. Groetjes Jetske

  2. Hallo Eline, Een beetje laat, maar vanavond vond ik je foto’s van de Artfair in Alkmaar.
    Ik vond het leuk ook een peintisserie van mij erbij te zien. Heb me opgegeven voor 2012. Jij ook weer?
    Saskia