Eline's (levens)kunstblog
Eline Vulsma over leven en kunst
Village Art
Categories: galerie

 

Op de warmste 1 oktober sinds mensenheugenis had ik mezelf ingeroosterd om te suppoosten bij een galerie! Op dit soort toeval heb ik patent denk ik, aangezien ik twee weken geleden door hevige regen bijna van een kunstmarkt afspoelde. Niet getreurd want de voorzitster van het kunstenaarscollectief had een goed idee: we zetten de kunst gewoon op de stoep!

Dat kan alleen in een (Badhoeve)dorp, want in Amsterdam had de politie ons met schilderijen en al weer naar binnen gebonjourd. Dat de politie die middag nog in actie moest komen kwam doordat een dronken fietsster frontaal op een paal botste en knock out ging. Het was verder erg gezellig op de stoep voor de galerie, we hadden veel aanloop.

 

Galerie Village Art is een initiatief van een aantal kunstenaars uit Badhoevedorp. Onder de enthousiaste leiding van Miriam Huijerman zijn zij een galerie begonnen in een onverhuurd pand aan de Sloterweg. Inmiddels hebben zich diverse kunstenaars uit Badhoevedorp en omgeving aangesloten. Dankzij een tip van een collega ben ik hier ook terecht gekomen.

 

Dus de komende tijd is een deel van mijn werk en dat van de collega kunstenaars via deze galerie te bezichtigen. Natuurlijk voor zolang als het duurt, want het pand kan een keer verhuurd worden. Maar dan zijn er misschien nog andere opties om met de groep elders te exposeren. U bent van harte welkom op vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur en op zaterdagen van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Website: www.villageart.nl

Naschrift: Village Art is gesloten m.i.v. 28 november 2011. Naar een nieuw onderkomen wordt nog gezocht.

Comments are closed.