Eline's (levens)kunstblog
Eline Vulsma over leven en kunst
Verhuizing
Categories: Geen categorie

 

Dit weekend was ik onder andere bezig met het verplaatsen van mijn atelier. Het nieuwe adres is Nieuwendammerdijk 532 – C5. De nieuwe ruimte is groter en beter geschikt om bezoekers te ontvangen, dus ik ga erop vooruit. U bent van harte welkom (graag wel eerst even bellen, telefoonnummer staat op kunstkoop.com). Hopelijk kan ik volgend jaar aansluiten bij de atelierroute van Amsterdam Noord.

 

Wat het exposeren betreft is er voorzichtig goed nieuws. Waarschijnlijk kan galerie Village Art in de herfst een nieuw pand betrekken in Badhoevedorp. Dan is mijn werk ook daar weer te zien. Ik geef een seintje als het zover is.

 

Dan heb ik nog een paar leuke foto’s die ik u niet wil onthouden. Ik was in een cafĂ© op iemand aan het wachten en raakte aan de praat met een dame die ook aan het wachten was. Ze had toch zoiets grappigs gezien in de Haarlemmerstraat! Een kleine opticien had in zijn etalage een motor staan met een sekspop erop. Dat vond ik best opmerkelijk in een winkelstraat, zelfs al is het Amsterdam. Maar het leuke was, vervolgde ze, dat er een dikke kat achterop zat, die zijn pootje op de bil van de pop had geplaatst. Dat was een erg komisch gezicht geweest.

 

 

Nieuwsgierig geworden ben ik even gaan kijken. De sekspop bleek een pikant geklede etalagepop, inderdaad op een motor die de hele etalage in beslag nam. De kat zat nog steeds achterop, maar had zijn pootje inmiddels van de bil afgehaald. Anders waren de foto’s misschien nog leuker. Een aparte manier van profileren door deze Brillenmaker! En ehm… blijkbaar werkt het. Maar gelukkig heb ik nog geen bril nodig.

 

 


Comments are closed.