Eline's (levens)kunstblog
Eline Vulsma over leven en kunst
Multi-Syndicate pop-up store
Categories: Expositie

 

Drie weken geleden was ik voor het eerst in gebouw ‘De Slang’ in de Spuistraat, voor een expo waar ik niet heel erg van onder de indruk was. Via Twitter zag ik dat er dit keer, goed getimed zo vlak voor Kerst, een vierdaagse ‘pop-up store’ was van streetart. Onder de naam ‘Multi-syndicate’ toonden zo’n dertig kunstenaars meer dan 300 kunstwerken en werkjes. Nu was ik, gezien mijn straatkunst interesse, een stuk enthousiaster.

De bakstenen muur was een prima ondergrond voor de straatkunst, veelal op doek of paneel. Er was van alles te koop, ook voor de kleinbehuisden en mensen met een kleine beurs. Een grote verscheidenheid aan stijlen en onderwerpen maakten de ruimte tot feest voor het oog. Jammer dat dit soort expo’s zo kort duurt. Tip voor wie een beetje op de hoogte wil blijven van het streetart-gebeuren (en af en toe iets wil kopen): www.streetart.nl (ook via Twitter en Facebook)


Comments are closed.