Eline's (levens)kunstblog
Eline Vulsma over leven en kunst
Tot slot: illuminade
Categories: Geen categorie

Op de valreep bezocht ik nog (een deel van) de wandelroute van het Amsterdam Light Festival. Over de ‘Water colors’ route was ik erg enthousiast (zie vorige blog). De wandelroute bracht ook een paar leuke lichtobjecten, maar ook wat zaken die ik minder interessant vond. In de Hortus bijvoorbeeld twee lichtprojecties, van een bewegende boom en van een bijenkorf. Ik kreeg er geen ‘wow’ gevoel bij. Wel erg leuk: de bewegende ogen in het Wertheimpark ‘You Lookin’ at me?’

You Lookin’ at me? / Tropisme Art & Science Collective

Nest / Vikas Patil & Santosh Gujar

Greenpigs / Bibi

Rotifers / Nicole Anona Banowetz

Rhizome House / DP Architects

Al met al vond ik ALF 2016-2017 een zeer geslaagde editie.


Comments are closed.