Eline's kunstblog
Eline Vulsma over kunst en meer
Over Eline’s kunstblog

Welkom op mijn weblog! Mijn naam is Eline Vulsma. Ik ben kunstschilder en communicatieadviseur. Informatie over mijn schilderijen vindt u op www.kunstkoop.com (NB: wegens technisch onderhoud helaas tijdelijk niet bereikbaar)

Op deze weblog staat regelmatig een nieuw stukje. Dat gaat meestal over beeldende kunst, maar het kan ook een keer over iets anders gaan. Ik schilder zelf  ‘abstrealistisch’, een combinatie van abstract en (foto)realistisch. Eigenlijk heb ik een hele brede kunstsmaak, zeg maar van Mondriaan tot Rembrandt. Er is één soort kunst waar ik niets mee heb. Sterker nog, in feite betwist ik dat het beeldende kunst is: de zogeheten conceptuele ‘kunst’.  Ik schrijf er wel over, maar zelden positief (u bent gewaarschuwd!)  😉

Opmerkingen, tips etc. zijn altijd welkom. U kunt op twee manieren reageren:

– een reactie plaatsen onder de weblog stukjes.

Uw reactie wordt pas na controle geplaatst. Dit is om de vele spam en reclame tegen te houden. Uw reactie wordt na goedkeuring ongewijzigd geplaatst. Aangezien de lading spam te groot werd, heb ik moeten besluiten om na een bepaalde periode (30 dagen na publicatie), de reactiemogelijkheid automatisch te laten blokkeren. Mocht u toch nog willen reageren, kunt u ook een mail sturen via mijn website.

– via mijn website www.kunstkoop.com een mail sturen. Inmiddels bereiken mij dagelijks vele persberichten en uitnodigingen, waarvoor dank. Helaas ontbreekt mij de tijd om alle persberichten te plaatsen, alle openingen te bezoeken en helaas ook om op al uw berichten te reageren. Ik maak dus een selectie, afhankelijk ook van de mij beschikbare tijd. (dit om teleurstellingen te voorkomen).

Dank u wel voor uw bezoek!